About

IMG_4172

Halo,

Ik ben Marieke, 16 jaar en ik zit momenteel op de Havo op het volwassen onderwijs. Ik heb een passie voor muziek, fotografie en film. In het dagelijks leven kijk ik het liefst series/films, doe ik leuke dingen met vrienden, maak ik muziek en houd ik me bezig met het ontwikkelen van mezelf. In 2012 begon ik deze blog samen met een vriendin om te kunnen schrijven over make-up en beauty. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid naar een blog over het leven en alles wat daarmee te maken heeft. Ik schrijf over dingen die ik interessant en leuk vind, maar ik vind het ook belangrijk om “minder leuke dingen” te bespreken. Ik doe zelf erg mijn best om ruimdenkend en bewust te leven en ik vind het belangrijk om dat soort dingen ook bespreekbaar te maken. Ik vind het leuk dat ik door mijn blog en youtube kanaal mensen kan helpen, amuseren en me bezig kan houden met de dingen die ik leuk en belangrijk vind.

 

Ik ben niet aansprakelijk voor schade, uit welke oorzaak dan ook, ontstaan aan zaken of personen veroorzaakt door het zelf uitvoeren van al mijn Do It Yourself voorbeelden.

(voor contact: Klik hier)